ΕΣΠΑ E-Shop 100% Επιδότηση έως 5.000€ !!

20 / 02 / 2021

 

100% Επιδότηση ΕΣΠΑ για τη δημιουργία
E-SHOP λιανικής πώλησης!!

 

 

 

Μια μοναδική ευκαιρία μιας και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση από τις επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής. Η Επιδότηση θα φτάσει μέχρι και τα 5.000€, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!!

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων που υποβάλλουν πρόταση, είναι οι ακόλουθες:

  • να έχουν το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47) είτε ως ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα, στην έδρα ή στο
    υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα.
  • να διατηρούν Φυσικό Κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, σε διακριτό της οικίας τους
    χώρο, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες.
  • να έχει ανασταλεί η λειτουργία της επιλέξιμης δραστηριότητας στην έδρα ή/και σε υποκαταστήματα της επιχείρησης για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής.
  • οι υφιστάμενες επιχειρήσεις να έχουν μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2019. Για τις νεοσύστατες η μείωση θα θεωρηθεί 100% στον κύκλο εργασιών τους.
  • να υποβάλουν μία επενδυτική πρόταση (αίτηση) ανά Α.Φ.Μ.
  • το συνολικό ποσό των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας που έχει λάβει στο παρελθόν η επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης από αυτή τη Δράση, να μην υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ μέσα σε μία τριετία (τρέχον οικονομικό έτος και τα δύο (2) προηγούμενα οικονομικά έτη) πριν από την ημερομηνία ένταξης της πρότασης.
  • να πληρούν τις προϋποθέσεις εφαρμογής του Καν. 1407/2013 (De Minimis) όπως αναφέρονται στο Παράρτημα VI της παρούσα.
  • να μην συντρέχουν λόγοι αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 40 του ν.4488/2017 (Α΄137) (επιβολή προστίμων για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας).
  • να μην εκκρεμεί σε βάρος τους εντολή ανάκτησης προηγούμενης παράνομης και ασύμβατης κρατικής ενίσχυσης βάση απόφασης ΕΕ ή ΔΕΕ.

Οι επιλέξιμες δαπάνες της Δράσης εντάσσονται σε δύο (2) ευρύτερες κατηγορίες, ήτοι Εξοπλισμός Πληροφορικής και Λογισμικό, και έχουν ως ακολούθως:

  • Εξοπλισμός Πληροφορικής (μόνο για νέα ηλεκτρονικά καταστήματα)
  • Λογισμικό.

Η ομάδα της OBS-Hellas είναι εδώ για να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Δεν σχεδιάζουμε απλά ένα e-shop, σχεδιάζουμε την επιτυχία σας με άμεση απόδοση και υψηλές πωλήσεις. Επιλέξτε το template που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σας και ελάτε να φτιάξουμε το κατάλληλο πακέτο για εσάς. Μη χάνετε άλλο χρόνο και βάλτε τώρα την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο με μηδέν κόστος.

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης…

Εγγραφειτε στο Newsletter μας